Burun ve Yüz hastalıkları..

Burun ve Yüz hastalıkları..

Ege Üniiversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim dalı Öğretim üyesi Prof.Dr.Raşit MİDİLLİ' nin bölüm editörlüğünü yaptığı "Burun ve Yüz Hastalıkları Cerrahisi" kitapları... İki Cilt şeklinde  yayınlandı..

Editörlüğünü Prof.Dr.T.Metin Önerci' nin yaptığı beş kitaplık serinin ilk iki kitabı "Otoloji Nörotoloji " Prof.Dr.Enis Alpin Güneri bölüm editörlüğünde bir süre önce basılarak meslektaşlarımızın ilgisine sunulmuştu.,

Şimdi ise serinin 3 ve 4.cü ciltleri Prof.Dr.Raşit MİDİLLİ' nin bölüm editörlüğününde "Burun ve Yüz Hastalıkları Cerrahisi"  adıyla sizlerin beğenisine sunuldu. Birinci cildi 322 sayfa ikinci cildi 402 sayfa olarak toplam 724 sayfalık bu iki ciltte Midili'ye ilk kitapta 31 ikinci kitapta 28 meslektaşımız da bölüm yazarı olarak katkı vermiştir. Toplam 38 bölüm olarak gerçekleşen iki kitapta yer alan çizimleri ise Ondokuzmayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Prof.Dr.Sevgi Koyuncu tarafından gerçekleştirmiş..

Kitapları KBB Topluluğuna kazandıran Sn.Önerci ile Sn.Midilli başta olmak bölüm yazarı olarak üzere katkı veren tüm meslektaşlarımıza ve  önemli destekleri için CHIESI  Türkiye' ye  teşekkür ediyoruz..